Djeca s ADD i ADHD sindromom

Djeca s ADD i ADHD sindromom - Taylor, John F. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Taylor, John F.
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca s ADD i ADHD sindromom.pdf
ISBN
9177259434519

OPIS

Imaš li poteškoća s koncentracijom, pozornošću i mirnim ponašanjem? Pričaš u razredu i hodaš uokolo? Sanjariš li često? Gubiš zadatke? Zaostaješ za gradivom? Imaš problema s kontroliranjem svog ponašanja? Možda imaš ADD ili ADHD. To su oznake koje odrasli koriste kako bi razumjeli i pomogli djeci s tim vrstama poremećaja. Ako ti je prepoznat ADD ili ADHD, ova knjiga je za tebe. Pogledaj u knjigu i pronaći ćeš: – što ADD i ADHD znače – i što ne znače – savjete kako svaki dan možeš napredovati kod kuće, u školi, i sa prijateljima – kako se nositi sa snažnim osjećajima kao što su ljutnja, briga, i tuga – popratne pojave lijekova koja uzimaju mnoga djeca s ADD-om ili ADHD-om – jela i namirnice koje ti mogu pomoći da prevladaš ADD ili ADHD – zabavne kvizove koji će ti pomoći zapamtiti što si učio – i još puno više Ova knjiga napisana je upravo za tebe. Možda ćeš poželjeti podijeliti je s roditeljima ili drugom odraslom osobom. Zajedno razgovarajte o sadržaju knjige te isprobaj neke od navedenih aktivnosti. U međuvremenu, znaj da nisi sam. Mnoga djeca imaju ADD ili ADHD. S malo napora, naučili su kako uspjeti. Možeš i ti!

taylor: In the same category: social sciences: pedagogy: By the same publisher: NAKLADA VEBLE d.o.o. ISBN: 978-953-251-082-9: Number of pages: 129 •što ADD i ADHD znače - i što ne znače •savjete kako svaki dan možeš napredovati kod kuće, u školi, i sa prijateljima •kako se nositi sa snažnim osjećajima kao što su ljutnja, briga, i tuga •popratne pojave lijekova koja uzimaju mnoga djeca s ADD-om ili ADHD-om •jela i namirnice koje ti mogu pomoći da prevladaš ADD ili ADHD Poremećaj pažnje koji može biti praćen nemirom i impulzivnošću (ADHD/ADD) je razvojni poremećaj samokontrole.

S malo napora, naučili su kako uspjeti. Možeš i ti! Problemi i poteškoće školske djece s ADHD sindromom.

POVEZANE KNJIGE