Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva

Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva - Santini, Guste | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Santini, Guste
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva.pdf
ISBN
6207423249102

OPIS

Postoje brojni načini rješavanja financijskih problema. Nažalost, većina ljudi koristi se standardnim formulama za probijanje kroz život: puno radi, plaća račune i poreze, i zadužuje se. Oni obično čekaju pravu priliku ne shvaćajući da im ona često bljeska ispred očiju, a nisu je u stanju prepoznati.Financije su najveća i najbrža igra na svijetu. Tegobna, ali i zabavna. Postanite njezin aktivni sudionik. Poboljšajte svoju financijsku inteligenciju razvijajući najmoćniju aktivu koju imate, svoj um. Postupnim svladavanjem određenih pravila, samodisciplinom i ustrajnošću možete ostvariti svoje financijske ciljeve. Ne zaboravite, uspjeh se ne ostvaruje u kilometrima, nego u centimetrima: steknite malo sada, zadržite što imate, a poslije uzmite još malo. Pripadate li u skupinu onih koji stoje pred otvorenim vratima, na pragu prilika i mogućih uspjeha, ova knjiga prvi je korak da stupite kroz ta vrata. Pomoći će vam da shvatite temelje osobnih financija, a ostalo ovisi o vama. Razmislite, tisuću kvadrilijuna (brojka 1 s 27 nula!) atoma u bilijunima vaših stanica samo čeka da ih usmjerite. Jeste li voljni iskoristiti takvu atomsku snagu? Ako pak smatrate da je lakše samo se zaposliti i raditi za novac ili nemate vremena za razvoj svog financijskog duha, nema smisla da je čitate. Pomirite se sa sudbinom da će vas novac zaobilaziti. Umjesto da on radi za vas, vi ćete raditi za njega. “Onaj koji uči a ne misli, izgubljen je. Onaj koji misli a ne uči, u velikoj je opasnosti.” Konfucije

vodiČ za razumijevanje poduzetniŠtva ... Računovodstvo 1 - računovodstvo za neračunovođe 150,00 kn - 250,00 kn Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika je samostalni strukovni savez dobrovoljno udruženih udruga računovođa i financijskih djelatnika, revizora, internih revizora, računovodstvenih stručnjaka, financijskih analitičara, procjenitelja te drugih ... Guste Santini, Sanda Bebek: Vodič za razumijevanje osobnih financija, RIFIN, 2005. Guste Santini: Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva, RIFIN, 2008.

Vodič za razumijevanje kućnog budžeta i računovodstva ( Guste Santini, 2008)-151 str. Vodič za razumijevanje poreza (srđan Kliska, Guste Santini, 2006)- 102 str. vodiČ za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu.

POVEZANE KNJIGE