Biološki leksikon

Biološki leksikon - Blatarić, Zlatko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blatarić, Zlatko
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Biološki leksikon.pdf
ISBN
6255918632188

OPIS

Biološki leksikon donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Više od 1300 pojmova se niže abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podatci koji su vezani za biološki pojam. Preko 600 privlačnih fotografija i crteža dodatno pridonosi vizualizaciji biološkog pojma te pruža mnoštvo dodatnih informacija. Poznavanje sadržaja iz biologije osnova je razumijevanja prirode koja nas okružuje i procesa koji se u njoj događaju te poimanja nas samih kao jedinstvenih i neponovljivih živih bića. Leksikon će biti od velike pomoći kako učenicima osnovnih škola tako i učenicima nižih razreda gimnazije i strukovnih škola u ponavljanju već usvojenih znanja. Čitajući napisane retke ovog leksikona učenici će proširiti i upotpuniti znanja iz različitih disciplina biologije – znanosti o životu.

Privlačne fotografije i crteži dodatno doprinose vizualizaciji biološkog pojma te pružaju mnoštvo dodatnih informacija. Biološki leksikon. Tekstualna građa, tiskana .

Rezultati pretrage. Prikaži sve „Biološki leksikon" autora Zlatka Blatarića i Irene Kosec donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.

POVEZANE KNJIGE