Koliba

Koliba - Young, William P. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Young, William P.
DIMENZIJA
8,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Koliba.pdf
ISBN
6517351103470

OPIS

Gdje se tragedija ogleda s vječnošću Najmlađa kćer Macka Mackenzia Missy oteta je za vrijeme obiteljskog ljetovanja. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen jeu nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mackjedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijenit njegov život. U svijetu u kojem religija postaje sve nevažnija, Koliba se bori sa vječnim pitanjem – gdje se nalazi Bog u svijetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo injega.

Objekt obuhvaća besplatno privatno parkiralište. Ova planinska kuća s pogledom na vrt ima parketni pod, spavaću sobu te kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Things to do near Koliba.

Kad je otac (Richard Armitage) prisiljen naglo otići na posao, on ostavlja svoju djecu, Aidana (Jaeden Martell) i Miju (Lia McHugh) na skrbi svoje nove djevojke, Grace (Riley Keough). Napomena: članak sadrži spoilere.Riječ je o osvrtu na film; osvrt na istoimenu knjigu dostupan je ovdje.. Je li Koliba „građena" na „pijesku" ili na „stijeni" Mt (7, 24-27)?.

POVEZANE KNJIGE