Deset sekundi

Deset sekundi - Turčin, Matija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Turčin, Matija
DIMENZIJA
8,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Deset sekundi.pdf
ISBN
2466518635335

OPIS

“Marko Deskar, tridesesedmogodišnji samac, bio je u životu nezadovoljan sa tri stvari: nedostatkom novca, dosadnim poslom i čelavosti koja je svaki dan osvajala sve više teritorija na njegovoj glavi. No, jednoga će mu dana, jedan neuobičajeni događaj, promijeniti život i preokrenuti čitav njegov svijet naglavačke.”

Mislite da je lako? Mali broj njih je to i uspjelo. Tri, dva, jedan, kreni ... Deset sekundi ZVUKA sa crvene planete! /VIDEO/ Američka svemirska agencija (NASA) prikazala je sminke sa rovera ''''Prezervans'''', koji je ušao u atmosferu Marsa, spustio se i sleteo na crvenu planetu 18.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Prijevodi fraza DESET SEKUNDI s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi "DESET SEKUNDI" u rečenici s njihovim prijevodima: Imaš deset sekundi , whele. U deset sekundi pomislite na ljude koji su vas svojom dobrotom oblikovali i zbog kojih ste postali osoba koja jeste sada, u ovom trenutku, ovom danu, godini, desetljeću. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. U tih veličanstvenih deset sekundi vjekovna se Hrvatska stigla prvi put u svojoj povijesti ujediniti s Dalmacijom i Slavonijom u jednu cjelovitu i suverenu državu, potom jednoglasno proglasiti nezavisnost, oduševljeno je proslaviti, i novoustanovljenu državu na koncu još jednoglasnije priključiti još novoustanovljenijoj, zajedničkoj ... UVUCITE PERTLE ZA DESET SEKUNDI! Ovaj trik će vas oduševiti! /VIDEO/ Neverovatno, ali istinito.

POVEZANE KNJIGE