Gospodar Karlovca

Gospodar Karlovca - Čadež, Tomislav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čadež, Tomislav
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodar Karlovca.pdf
ISBN
2476646112063

OPIS

Pjesme Tomislava Čadeža daleko su od lirskog. U ovoj knjizi on je opori suvremenik, ironični autobiograf, pametni čitač i ranjivi svjedok, uvjerljivi, skoro naturalistički pripovjedač ali i slikar bogatih egzotičnih pejzaža.Ova precizno i disciplinirano komponirana zbirka tako je politička je koliko i krajnje privatna, javna i iskrena, moderna i starinska. Osobito u dugim, pripovjednim i filozofskim pjesmama Čadež koresponidra s onim ponajboljim u suvremenoj svjetskoj poeziji i poetskoj prozi jednog Brucea Chatwina ili W.G. Sebalda. Tomislav Čadež rođen je 27.06.196. u Karlovcu. Studirao je jugoslavistiku i dramaturgiju. Od 1990. objavljuje kazališnu i književnu kritiku. Radi kao novinar. Objavio je još i Put u Hollywood, Pop&pop, Liječenikatolik.hr.

U ovoj knjizi on je oporni suvremenik, ironični autobiograf, pametni čitač i ranjivi svjedok, uvjerljivi, skoro ... Čadež, Tomislav: Gospodar Karlovca. Autor: Čadež, Tomislav Šifra: 324-10-30 Izdavač: Durieux, Zagreb Godina izdanja: 2008 Naša cijena.

2020. godine uvodi se privremena obustava plaćanja podzakupnine za: neizgrađeno građevinsko zemljište na prostoru između Gradske tržnice i pruge za obavljanje trgovačke djelatnosti Gospodar Karlovca / Tomislav Čadež.

POVEZANE KNJIGE