Kako ukloniti celulit

Kako ukloniti celulit - Foster, Helen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foster, Helen
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ukloniti celulit.pdf
ISBN
3117734915778

OPIS

Kako ukloniti celulit – 7 postupaka kojima ćete pobijediti celulit za 6 tjedana U posljednjem desetljeću detaljno je istraženo što je celulit i zašto se razlikuje od ostale masnoće u našem tijelu, a ta saznanja otkrivaju i sve brojnije načine kako ga pobijediti. Priručnik nudi sedam pristupa kojima možete smanjiti celulit u roku od šest tjedana – navodi recepte za pripremu jela koja pogoduju smanjivanju celulita, upute za primjenu aromaterapije i kozmetičkih preparata za njegu kože te detaljno opisuje vježbe za učvršćivanje problematičnih dijelova tijela. Možete kombinirati pristupe koji najbolje odgovaraju vašem načinu života jer priručnik kombinira tradicionalne terapije s najnovijim otkrićima i predlaže nove i zanimljive načine za uklanjanje potkožnih masnoća. Budući da zdravstveni plan koji predstavlja Helen Foster pridonosi i uklanjanju suvišnih kilograma, nakon šest tjedana cijelo će vaše tijelo biti vitkije i čvršće. Osjećat ćete se i izgledati zdravije, imati više energije i biti otporniji na bolesti.

Što je celulit? Celulit je po najnovijem shvaćanju kroničnodegenerativna bolest sklona pogoršanju, a ne samo estetski poremećaj.Kod celulita nastaje prvo lokalizirano trovanje organizma koje kasnije ukazuje povećan rizik od razvoja raka jajnika zbog celulita. Kako ukloniti celulit? Celulit je jedan od problema s kojim se suočava više do 80% žena, bez obzira na dob. Javlja se uglavnom kao posljedica nepravilne prehrane, stresa, pušenja, poremećaja cirkulacije, kontracepcijskih tableta, ali i genetike. Cetulit ili "narančina kora" bolest je potkožnog masnog tkiva, a jad je mnogih žena.

Iako ne postoji jednostavan recept kako se riješiti celulita, postoji niz različitih metoda koje mogu pomoći u njegovoj manjoj vidljivosti. Teško da će celulit u potpunosti nestati, ali barem neće biti toliko vidljiv, što je također veliki uspjeh. KAKO jednostavno ukloniti celulit na stražnjici i nogama.

POVEZANE KNJIGE