Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje

Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje - Srebočan, Emil | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Srebočan, Emil
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Veterinarska toksikologija – 2. dopunjeno izdanje.pdf
ISBN
1514680837119

OPIS

Potreba za udžbenikom iz veterinarske toksikologije vrlo je aktualna i to stoga:1) što je gradivo iz veterinarske toksikologije u nastavnom planu i programu integriranog preddiplomskog i diplomskog studija veterinarske medicine na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu; 2) što su odgovarajuća specifična područja iz toksikologije u programu doktorskog studija i 3) što nema posebnog udžbenika iz veterinarske toksikologije na hrvatskom jezičnom području i području srodnih jezika. Ovaj će udžbenik poslužiti i veterinarima u terenskoj praksi, posebno onim generacijama koje s tom materijom nisu upoznate u tijeku studija. Udžbenik će biti od koristi i srodnim strukama: agronomima stočarskog smjera, prehrambenim tehnolozima i biolozima koji se bave ekotoksikologijom. U ovom izdanju osuvremenjena je materija koju sadrži prvo izdanje, i kako je navedeno na kraju prvog izdanja, dopunjena biotoksinima otrovnoga bilja i venomima životinja otrovnica, te nekim otrovima koji nisu obrađeni u prvom izdanju.

Govorio je o razliitim znanstvenim, strunim i drugim aktualnim temama sudjelujui u 18 televizijskih i 6 radijskih emisija, a u razliitim prigodama odrao. VETERINARSKA STANICA 47 (2)... U ovom izdanju osuvremenjena je materija koju sadrži prvo izdanje, i kako je navedeno na kraju prvog izdanja, dopunjena biotoksinima otrovnoga bilja i venomima životinja otrovnica, te nekim otrovima koji nisu obrađeni u prvom izdanju. Dopunjeno Papers and Research , find free PDF download from the original PDF search engine.

Znanost o otrovanjima i trovanjima sve je prisutnija u humanoj i veterinarskoj znanosti i praksi, a humana i veterinarska toksikologija u samom su vrhu zanimanja zdravstvene... Sažetak Sveučilišni udžbenik "Veterinarska toksikologija", drugo obnovljeno i dopunjeno izdanje, važan je doprinos stručnoj i znastvenoj literaturi iz područja veterinarske toksikologije. U ovom izdanju na 515 stranica s 92 ilustracije, tvrdog uveza, osuvremenjena je materija koju sadrži prvo izdanje i... Veterinarska toksikologija (drugo obnovljeno i dopunjeno izdanje) Medicinska naklada, 2009.

POVEZANE KNJIGE