Mama – nježne misli

Mama – nježne misli Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Mama – nježne misli.pdf
ISBN
2647322211254

OPIS

MAMA – nježne misli, riječi i recepti Čovjek je uvijek slavio život, smatrajući lik majke njegovim najvišim izražajem. Majka je izvor života, hrani, štiti i odgaja svoju djecu te ih uči kako hodati vlastitim nogama. Svatko od nas ima poseban odnos sa svojom majkom, nevidlljivu nit koja nas prati u najljepšim trenucima i podržava u najtežima. Samo je jedna majka, a jedan dan za slavlje sigurno je premalo da bismo izrazili svu ljubav i zahvalnost koju svako dijete osjeća prema svojoj majci. Pjesnici, pisci i umjetnici opjevali su svoju ljubav prema majci. Mi smo odabrali najljepše rečenice i stare, mamine recepte s ciljem da proslavimo sve mame na originalan način.

Majke svojim nježnim mislima prebiru po našim snovima i tjeraju ružne snove i misli, i samo onim lijepim dozvoljavaju da ostanu. Mama je ena sama. 🌸🍃🌷Tukaj je nakaj lepih misli in verzov posvečenih vsem mamam.

izgleda da najbolje misli mislim u trenutku kada mi posljednja kap promoči u obuću sasvim neprikladnu za kišni dan. ...

POVEZANE KNJIGE