Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik

Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik - Pećina-Šlaus, Nives i suradnici | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pećina-Šlaus, Nives i suradnici
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Odabrane metode molekularne biologije – laboratorijski priručnik.pdf
ISBN
3718458107508

OPIS

Cilj je ovog priručnika opisati i sažeto objasniti osnovne i neophodne metode molekularne biologije kako bi istraživačima ostalo više vremena za razmišljanje. Ideja priručnika je praktično opisati sada već standardne metode kojima se koriste molekularni biolozi, molekularni medicinari i svi oni istraživači koji kreću u stanični molekularni mikrokozmos, bez preskakanja dijelova koji su izostavljeni u klasičnim laboratorijskim protokolima i obično se prenose usmeno s iskusnijih kolega na novake. Opisane će metode biti od koristi ponajprije studentima poslijediplomskih studija, koji kreću u svoje prve ozbiljne eksperimente, ali i studentima dodiplomantima bioloških i biomedicinskih smjerova kao ilustracija onoga što ih čeka kad se odluče za znanstvenu karijeru.

Laboratorijski priručnik Dodaj u košaricu. Enciklopedija domaćeg...

Cilj je ovog priručnika opisati i sažeto objasniti osnovne i neophodne metode molekularne biologije kako bi istraživačima ostalo više vremena za razmišljanje. Ideja priručnika je praktično opisati sada već standardne metode kojima se koriste ... Toggle navigation ... Odabrane metode molekularne biologije.

POVEZANE KNJIGE