Veliki rovokopači

Veliki rovokopači Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki rovokopači.pdf
ISBN
5581685628280

OPIS

Slikovnica Veliki rovokopači svojim jednostavnim i veselim tekstom i ilustracijama, namijenjena je najmlađem uzrastu. Gura, kopa, razbija i brekće ovaj veliki i glomazni rovokopač, ruši čak i zidove a sad vozi tebe! Slikovnica je tvrdog kartonskog uveza a u sebi sadrži pomične dijelove, koji skrivaju umetnutu ilustraciju, koja je ujedno odgovor na postavljeno pitanje. To će zasigurno razveseliti vaše namlađe a u čitanje unijeti novu dimenziju igre!

Samo tako možemo spremni dočekati sušnu sezonu, koja traje dva puta godišnje po tri mjeseca. Bageri na OLX.ba - prodaja i potražnja, novi i polovni artikli u kategoriji Bageri iz cijele Bosne i Hercegovine. Rovokopači rovokopač-utovarivač jedrugačija stroj nego bagerom bagerom . Ovi strojevi , često ga se jednostavno naziva bagera , sadrže istu unatrag suočava, silazni grabiti lopatnog element kao rovokopača bagera , ali oni također sadrže prednji lopatu koja se kreće prema gore , poput lopata bagera lopata elementa . Rovokopači (u daljnjem tekstu "EP") odnose se na vrstu hibridne posebne opreme, čiji dizajn, izgled i opseg uvijek određuju posebni zadaci.

©2012. Sva prava pridržana - L.-RING d.o.o.

POVEZANE KNJIGE