Evolucija svijesti

Evolucija svijesti - Sarčuk, Viktor N. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sarčuk, Viktor N.
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija svijesti.pdf
ISBN
3366378327592

OPIS

Ovaj rad pobuđuje zanimanje kao uspješan pokušaj spajanja rezultata istraživanja dobivenih pomoću dvije različite metode – znanstvene i metafizičke. Po pravilu, mnogi praktičari iz bilo kojeg područja primijenjuju, zbog svoje ograničenosti, samo jednu metodu, držeći je jedinom i istinitom. Klasična (ili službena) medicina tražila je strogo znanstveni pristup temeljen na znanstvenom materijalizmu, kao polaznoj točki za sve spoznaje. Takozvani narodni iscjelitelji zadovoljavali su se praktičnom primjenom nekih okultnih znanja, ne upuštajući se u problematiku univerzuma i traženja pravih uzroka bolesti. Pred nama su rezultati istraživanja znanstvenika-filozofa, liječnika-mistika, koji u svom radu primjenjuje napredan, stvaralački pristup, objedinjujući okultne i znanstvene spoznaje. Hrabro pristupa temeljnom pitanju filozofije – primarnosti duha ili materije, dajući odgovor koji se ne temelji samo na idealističkim traganjima, nego je potvrđen znanstvenim dokazima. Dokazima, također, detaljno potkrepljujuje istinsko jedinstvo čovjeka sa Svemirom, dokazujući ne samo povezanost ljudskih bolesti s Kozmičkim događanjima, nego i definira konkretne oblike tih veza. Glavna je zasluga autora, po mojem mišljenju, što je uspio oblikovati metodu za istovremenu borbu s uzrokom i posljedicom, ne narušavajući Zakon Karme. Uspio je ne samo primijeniti tu metodu u praksi, nego i dokazati je, rabeći znanstvene proračune i metafizičke zakone. Poželjela bih autoru uspjeh u budućem radu na zbližavanju znanosti i okultizma, te uspješan razvitak njegovih stvaralačkih planova i perspektiva. Viktor Nikolajevič Sarčuk rođen je 1939. godine. Liječnik je postao 1968. diplomiravši na Vojno-medicinskoj akademiji. Po specijalnosti je neurolog. Godine 1989. razvio je metodu elektropunkturme dijagnostike i energoinformacijske korekcije, te je konstruirao aparat MIK-SVN, što je sve i patentirao. Autor je brojnih knjiga i priručnika s područja elektropunkturne dijagnostike i energoinformacijske korekcije raznih bolesti. Dr. Sarčuk je dopisni član Akademije znanosti tehnološke kibernetike Ukrajine, glavni direktor Republičkog znanstveno-praktičkog entra netradicionalnih metoda liječenja, neuropatolog, stručnjak za kupunkturu i refleksoterapiju s dugogodišnjim iskustvom. Također je član Međunarodne akademije energoinformacijskih znanosti. Danas se bavi znanstvenim istraživanjem s područja informacijske medicine, te vodi Laboratorij za informacijsku medicinu pri Krimskom medicinskom institutu u Simferopolju. U ovoj brošuri upoznaje čitatelje s novim, netradicionalnim pogledom na uzroke različitih bolesti i s jedinstvenim načinom njihova liječenja. Uspješnost te metode u liječenju različitih bolesti mnogo puta je potvrđena u kliničkoj praksi. Knjiga je namijenjena širokom krugu čitatelja.

72 likes · 4 talking about this. Sve je Jedno Čovjek i evolucija svijesti - Portal namijenjen alternativcima, praktičarima prirodne medicine, centrima, udrugama te korisnicima alternativnih usluga. [smartdoctor] Re: Evolucija biroratske svijesti.

Ovaj put nikada nije ravan i glatak. Ali sigurno dovodi svakog do njegovog ishoda.

POVEZANE KNJIGE