Mali slikar – Pepeljuga

Mali slikar – Pepeljuga Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali slikar – Pepeljuga.pdf
ISBN
4750752239114

OPIS

Za ovu jedinstvenu bojanku potrebni su vam kist i samo malo vode. Mokrim kistom obojite svako polje i na taj će način pred očima vašega mališana oživjeti priča. Bojenje je korisna aktivnost za djecu jer se na taj način koncentriraju na oblike i boje i vježbaju grafomotoričke sposobnosti.

PAZITE: upisuje se prvo ime a onda prezime (npr. George Grosz), ALI morate složiti slikara pod slovo koje odgovara njegovom prezimenu. Igra Princeza je mačka (Princess the cat) online.U zemlju snova što će se sastati s predstavnicima vrlo neobičan mali kraljevstva - sve stanovnike ove zemlje nitko drugi poput mačke, a na glavi je vr Brent Ray Fraser svima je poznat kao ''goli slikar'' iz televizijskog showa Supertalent.

Ostala je sama na svijetu, ali ne posve sama - živjela je s maćehom i njezinom kćerima koje ju nisu voljele. Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.. Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika).

POVEZANE KNJIGE