Misterij smrti

Misterij smrti - Blavatsky, H.P. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blavatsky, H.P.
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Misterij smrti.pdf
ISBN
1135612616057

OPIS

Okultistica Helena Petrovna Blavatsky (1831-1891, rođena Hahn von Rottenstern), zajedno sa svojim suprugom pukovnikom Henry Steel Olcottom (1832-1907) i s istomišljenikom Williamom Quan Judgeom (1851-1896), osniva Teozofsko društvo, strukturirajući ga po uzoru na masonske lože, koje će odigrati presudnu ulogu u kreiranju i usmjeravanju pojma susljednih Doba ili Era čovječanstva po tisućljećima. Kanalizirajući poruke od Uzašlih majstora u svojoj Tajnoj doktrini ona je pokušala objasniti religije na ezoterijski način lansirajući ideju o postojanju kao nekog supstrata istine koji je odvijeka bio rezerviran samo za inicirane dok su sve religije samo različita lica istine, što je sažela pod geslom: There is no religion higher than truth (Nema religije nad istinom). Retorta Teozofskog društva postala je bezdno iz čijeg su se krila iznjedrila brojna okultno-ezoterijska društava, a poslužila je i kao plodno rasadište paradigmi New age.

Također su otkrili da je umrla u svojim šezdesetima te je zadržala položaj i izraz lica koji je imala u trenutku smrti, prenosi Independent. Misterij smrti ovo dvoje muškaraca policija još nije otkrila. S najnovijim informacijama u RTL Danas javio se naš reporter Boris Mišević.

Zentralbild Höhne-Pohl, 10.03.1953 Zum Tode J.W. Stalins 200.000 Dresdner Einwohner marschierten am 9.3.1953 schweigend am Bildnis Stalins am Ehrenmal der Sowjetarmee auf dem Platz der Einheit vorüber. MISTERIJ SMRTI KRALJA POPA: Evo što se zaista događalo u zadnja 24 sata njegova života.

POVEZANE KNJIGE