Ojačajte svoj imunosni sustav

Ojačajte svoj imunosni sustav - Brown, Ellen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Ellen
DIMENZIJA
6,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Ojačajte svoj imunosni sustav.pdf
ISBN
2093461657748

OPIS

Smoothie sokovi koji se pripremaju u ovoj knjizi tako će vam osnažiti imunosni sustav da će on biti spreman da vas u svakome trenutku štiti od infekcija i od bolesti. Ove je smoothieje lako spraviti, izvrsna su okusa, a opskrbljuju organizam energijom i nutrijentima potrebnima za održanje zdravlja.

Opis Dodatne informacije Opis. Smoothie sokovi koji se pripremaju u ovoj knjizi tako će vam osnažiti imunosni sustav da će on biti spreman da vas u svakome trenutku štiti od infekcija i od bolesti.

Uzimanjem dodataka prehrani poput probiotika oboružavate svoj imunosni sustav svime što mu je potrebno da se obrani od virusa i bakterija. OJAČAJTE SVOJ IMUNOSNI SUSTAV. Cijena 250 kn ~ 34 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 33395606 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko Stanje novo Interna šifra L34X3.

POVEZANE KNJIGE