Oživite povijest Drevni Egipćani

Oživite povijest Drevni Egipćani - Macdonald, Fiona | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Fiona
DIMENZIJA
4,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Oživite povijest Drevni Egipćani.pdf
ISBN
2487792647548

OPIS

Odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao Egipćani Zakoračite u svijet drevnih Egipćana! Okitite se vlastitom ogrlicom od perli, izazovite prijatelja da s vama zaigra drevnu igru senet, napravite papir od papirusa, naučite pisati hijeroglifima, mjerite vrijeme vodenim satom i naslikajte faraona u prirodnoj veličini. Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove biblioteke predstavlja mladim čitateljima jedno izuzetno zanimljivo povijesno razdoblje, upoznajući ih s tadašnjom hranom i pićem, odijevanjem, nastambama, vjerovanjima i svečanostima, obiteljskim životom i uređenjem društva. Napisali su ih priznati stručnjaci iz određenih područja. Savršene su za zadatke koji se rade kod kuće! U okvirima ‘JESTE LI ZNALI?’ navode se izazovne zanimljivosti. Slijedeći korak po korak, zadaci su popraćeni jednostavnim uputama i fotografijama.

Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove ... Drevni Egipćani: Oživite povijest - Tko su bili drevni Egipćani i kako je bilo živjeti u drevnom Egiptu? Kratak, bogato ilustriran, zanimljiv tekst o svakodnevnom životu, jelu, piću, odijevanju, obiteljskom životu, vjerovanju i društvenom uređenju udružen je s praktičnim zadacima pa će tako vrijedni čitalac, radeći po uputama, napravi Oživite povijest: Drevni Egipćani.

ili III. FIONA MACDONALD VIKINZI - Oživite povijest. Search results.

POVEZANE KNJIGE