Oživite povijest Rimljani

Oživite povijest Rimljani - Macdonald, Fiona | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Fiona
DIMENZIJA
7,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Oživite povijest Rimljani.pdf
ISBN
4465683562580

OPIS

Odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao Rimljani Zakoračite u svijet Rimljana! Pišite na latinskom, obucite rimske vojničke sandale, šaljite poruke kao Rimljanin, okušajte sreću u igri s kockama Tropa, odjenite se kao gladijator i još mnogo toga… Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove biblioteke predstavlja mladim čitateljima jedno izuzetno zanimljivo povijesno razdoblje, upoznajući ih s tadašnjom hranom i pićem, odijevanjem, nastambama, vjerovanjima i svečanostima, obiteljskim životom i uređenjem društva. Napisali su ih priznati stručnjaci iz određenih područja. Savršene su za zadatke koji se rade kod kuće! U okvirima ‘JESTE LI ZNALI?’ navode se izazovne zanimljivosti. Slijedeći korak po korak, zadaci su popraćeni jednostavnim uputama i fotografijama.

Rimljani so verjeli, da njihovo cesarstvo počiva na Pax Deorumu oz. "miru bogov". Rimljani : odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao Rimljani Tekstualna građa, tiskana .

"miru bogov". Rimljani : odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao Rimljani Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE