Pedijatrijska neurologija

Pedijatrijska neurologija - Barišić, Nina i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barišić, Nina i suradnici
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedijatrijska neurologija.pdf
ISBN
8319433829617

OPIS

Sadržaj udžbenika sastavljen je prema osnovnom programu za specijalizaciju iz pedijatrijske neurologije Europskog društva za dječju neurologiju. Tekst udžbenika nadopunjuje se s udžbenicima iz pedijatrije i neurologije te može poslužiti studentima u dodiplomskoj nastavi za pripremu seminara, znanstvenoistraživačkog rada i ispita iz pedijatrije ili neurologije. Udžbenik obuhvaća najvažnije aspekte dječje neurologije koji su prikazani na razumljiv i jednostavan način, vrijedan za primjenu u praksi. Udžbenik je ponajprije namijenjen pedijatrima – kliničarima za svakodnevnu pedijatrijsku praksu kao i za subspecijalističku neuropedijatrijsku praksu. Prilagođen je za pripremu specijalističkog ispita iz pedijatrije i uže specijalizacije pedijatrijske neurologije i neurologije kao i za dodiplomsku i poslijediplomsku nastavu iz pedijatrije te neurologije.

Odjel za hitnu medicinu. Transfuzija. Pedijatrijska neurologija Tekstualna građa, tiskana .

Stanje knjige: odlično; mala ogrebotina na korici. Autori i suradnici: Ivo Barić ... Sadržaj udžbenika sastavljen je prema osnovnom programu za specijalizaciju iz pedijatrijske neurologije Europskog društva za dječju neurologiju.

POVEZANE KNJIGE