Vlažne zone

Vlažne zone - Roche, Charlotte | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roche, Charlotte
DIMENZIJA
9,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Vlažne zone.pdf
ISBN
1467451887341

OPIS

Roche u romanu koji grubo preveden glasi Vlažne zone, kroz lik seksualno eksplicitne 18-godišnjakinje žensku seksualnost istražuje na atipično naturalistički način.Roman se otvara scenom u bolnici, gdje protagonistica liječi rane nastale pri brijanju intimnih dijelova, i odmah ide u glavu – od detaljnog opisa djevojčinih hemeroida, preko opisa analnog seksa, tekst niže epizode koje kulminiraju u sceni u kojoj koštice avokada postaju izvor seksualnog zadovoljstva, a po nekim tumačenjima i simbol osnaživanja žena. Roman Charlotte Roche prva je knjiga na njemačkom jeziku u posljednjih pet godina koja se našla među preporukama čitatelja i posjetitelja svih Amazonovih stranica iz Amerike, Kanade, Jaapana, Velike Britanije, Francuske i Njemačke. Nema dvojbe da je silnoj popularnosti tog djela pomogla i vijest nekih medija kako je knjiga toliko pornografska da su se neki srušili u nesvijest tijekom javnog čitanja. Globus

54 7.9 Zahtjev za jednoznačnim definiranjem razine projekta u kojem se razrađuju detalji vezani za zahtjeve ... ii charlotte roche : vlaŽne zone uvez: tvrdi broj stranica: 199 jezik: hrvatski godina: Vlažne Zone. 4 likes.

Antikvarijat Vremeplov:Lopašićeva 11,ZagrebCHARLOTTE ROCHE ... Brane sprečavaju proljetnu poplavu koja unosi hranjive tvari u obalne zone i smanjuje prirodnu fluktuaciju vodostaja o kojoj ovise mnoge močvarne biljke i životinje. [7] [8] Dakle, s vremenom brane mogu smanjiti veličinu močvarnih područja od široke litoralne zone do uskog pojasa rastinja.

POVEZANE KNJIGE