Ispod koša

Ispod koša - King, Donna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Donna
DIMENZIJA
12,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispod koša.pdf
ISBN
2576591864266

OPIS

Trinaestogodišnja Ashlee uživa igrajući košarku. I ne samo to, ona je najbolja igračica u svojoj ekipi. No, Ashleena majka ima druge planove za nju – učenje, učenje i samo učenje. Ashlee ne razumije majčin otpor prema košarci i potajno odlazi na treninge, a uz očevu podršku odlazi na natjecanje za državnu košarkašku ekipu. Nesporazum između majke i kćeri razriješit će ne baš ugodan razgovor svih članova obitelji

Bol u prsima može se pojaviti u mnogo varijanti - od oštrog […] eee pa za mene danas nula bodova od basketa...jbg malo san i kasnije došla radi nekih gluposti i naravno nije bilo igrača s kojima bi ja mogla parirat...možda eto gogo u oduzimanju i prolaženju al eto...bili oni odrpanci zapušteni sa faksa...pa su i oni morali protegnit svoje papke,,,ko što san ih ja jučer,a i previše...i tako otišla ća..mada mi se i nije igralo jer san bila nekako ... Košarka je sport u kojem dva tima sastavljena od pet igrača koji pokušavaju ostvariti što više poena (bodova) ubacivanjem lopte kroz obruč koša pod organiziranim pravilima. Kada se to dogodi govori se o košu..

Žučna kesa se nalazi sa gornje desne strane abdomena, tačno ispod desnog rebra. Ona sarađuje sa jetrom, pa zajedno razlažu hranu i potpomažu varenje. Nаjčešće, uzrok bola ispod rebra sa desne strane je povreda ili upаla bilo kog od orgаnа koji se nаlаze u trbušnoj šupljini ispod grudnog koša..

POVEZANE KNJIGE