Jutarnja banana dijeta

Jutarnja banana dijeta - Watanabe, Hitoshi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Watanabe, Hitoshi
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Jutarnja banana dijeta.pdf
ISBN
6400414768946

OPIS

Mršavite lako i zdravo uz pomoć jednostavne japanske jutarnje banana dijete!Jutarnja banana dijeta ne zahtijeva odricanje, novac ni vrijeme! Održava dobru kondiciju, optimalnu tjelesnu težinu, pravilan udio tjelesnih masnoća, kožu čini ljepšom, nema “jo-jo efekta”, koji je uobičajena pojava kod ostalih dijeta… Za doručak se jedu samo banane i pije voda, a za ručak i večeru možete jesti bilo što. A nije zabranjen ni slatki popodnevni međuobrok… 1. Jedite svježe banane za doručak 2. Uz banane pijte vodu sobne temperature 3. Za ručak i večeru pojedite obrok po vlastitom izboru 4. Jedite dok ne osjetite sitost, ali se nemojte prejedati 5. Možete pojesti slatki međuobrok u 15 sati… 6. Večerajte prije 20 sati 7. Pođite na spavanje prije ponoći

društvene znanosti. antropologija i etnologija; ekonomija; mediji; politika; pravo dijeta jutarnja banana.

Njeni tvorci tvrde da konzumiranje banana i vode sobne temperature neminovno vode do mršavljenja bez obzira na to šta se jede i pije u ostatku dana. Stvorili su metodu mršavljenja koju su nazvali jutarnja banana dijeta i odmah oduševili sve koji ne vole baš vježbati. Naime, debljim osobama uvijek se savjetuje da izgore unesene kalorije vježbanjem, a Watanabe je pružio jednostavno rješenje: treba pojesti samo sirove banane uz čašu vode čim se dignu, te ništa ne jesti do ručka. Banana i dijeta "Jutarnja banana" dijeta, verovali ili ne, stekla je ogromnu popularnost u Japanu, do te mere da je u jednom momentu nastala nestasica banana.

POVEZANE KNJIGE