Leksikon fizike

Leksikon fizike - Lopac, Vjera | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lopac, Vjera
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Leksikon fizike.pdf
ISBN
1872473749574

OPIS

Leksikon fizike obuhvaća više od dvije tisuće natuknica navedenih abecednim redom, nekoliko tablica i znatan broj ilustracija. Namijenjen je učenicima, studentima, nastavnicima, prevoditeljima i novinarima te svim ostalim čitateljima koje zanima značenje nekog pojma s područja fizike ili se žele podrobnije upoznati sa znanstvenim i stručnim nazivljem u fizici. Pojedini su pojmovi objašnjeni kratko i sažeto, u opsegu koji proizlazi iz nastavnih programa fizike u osnovnim i srednjim školama, programa kolegija opće fizike na fakultetima te iz suvremenih popularno-znanstvenih tekstova i medijskih sadržaja. Uz svaki je pojam naveden i prijevod na engleski jezik, a na kraju knjige je englesko-hrvatski rječnik. Leksikon obuhvaća i temeljne biografske podatke o znanstvenicima zaslužnima za najvažnija otkrića u fizici.

Opis: Leksikon fizike obuhvaća više od dvije tisuće natuknica navedenih abecednim redom, nekoliko tablica i znatan broj ilustracija. Namijenjen je učenicima ... Leksikon fizike Tekstualna građa, tiskana .

Namijenjen je učenicima, studentima, nastavnicima, prevoditeljima i... Leksikon obuhvaća i temeljne biografske podatke o znanstvenicima zaslužnima za najvažnija otkrića u fizici. Namijenjen je učenicima, studentima, nastavnicima, prevoditeljima i novinarima te svim ostalim čita-teljima koje zanima značenje nekog pojma s područja fizike ili se žele podrobnije upoznati sa znan- Leksikon fizike Vjera Lopac.

POVEZANE KNJIGE