Mali koraci za nove roditelje

Mali koraci za nove roditelje - Briggs, Sandy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Briggs, Sandy
DIMENZIJA
12,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali koraci za nove roditelje.pdf
ISBN
6135631412769

OPIS

Mali koraci za nove roditelje – Od rođenja do prve godineZnanstvenici sada znaju da su prve godine života presudne za zdrav razvoj mozga. Okruženje koje stvarate, osobito u prve tri godine, snažno utječe na taj razvoj i na budućnost vaše bebe. Zbog toga je knjiga Mali koraci za nove roditelje ponešto drukčija od onih knjiga o dječjem razvoju koje ste možda dosad čitali. Najviše se bavi razvojem djetetova mozga. Uz mnogo ljubavi i Male korake vaša će beba započeti putovanje u blistavu budućnost. Vaše je dojenče ovisno o vama i na vama je da mu stvorite okruženje koje potiče zdrav emocionalni, intelektualni i tjelesni razvoj. U prvoj godini života svaki tjedan donosi nova razvojna postignuća. Za roditelje je pravi užitak promatrati kako beba iz tjedna u tjedan vidljivo napreduje i ovladava novim vještinama. Roditelji se pitaju: Što mogu raditi s bebom baš ovaj tjedan da je potičem i pratim u tom čudesnom razvojnom procesu? U ovom ćete jednostavnom i praktičnom vodiču svaki tjedan nalaziti ugodne razvojne aktivnosti koje se nadograđuju na vaš prirodan roditeljski instinkt i bebinu snažnu motivaciju za učenjem i napredovanjem.

Jedan od načina da se prisjetimo i trgnemo, da se ... Radimo domaće zadatke, objašnjavamo nejasnoće, pripremamo se i vežbamo za testiće, kontrolne i pismene zadatke. Jedan čas se naplaćuje 400 dinara, 2 časa 700 dinara.

2020. ukida se preporuka o dolasku nove djece u skupinu samo svaka dva U prvoj godini života djeteta svaki tjedan donosi nova postignuća.

POVEZANE KNJIGE