Nanovo se stvoriti

Nanovo se stvoriti - Boffey, D.Barnes | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boffey, D.Barnes
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Nanovo se stvoriti.pdf
ISBN
4740458780699

OPIS

Ako ste sebi i svojim bližnjima dosadili stalnim prepravljanjem i popravljanjem vlastitog života i konačno odlučiti postati osobom kakva želite biti – pročitajte knjigu o nanovostvaranju sebe.Nanovo se stvoriti je knjiga o tome kako postati osobom kakva želite biti. U ovoj knjizi Barnes Boffey izlaže na zavodljivo jednostavan, ali u osnovi temeljno nov način kako razumjeti sebe, kako stubokom izmijeniti život i kako poduzimati male korake koji nas čine sve jačima i vode osobnoj transformaciji. Nanovostvaranje sebe je proces kroz koji možete naučiti kako se osjećati voljenim, snažnim zaigranim i slobodnim čak i u teškim situacijama. To je knjiga o otkrivanju načina da sami uspješno riješite probleme s kojima se susrećete. Iz sadržajaPopravljanje, prepravljanje ili nanovostvaranje Odabrali ste transformaciju Nanovostvaranje Postizanje onoga što vam treba Intuitivno DA! Proces transformacije Mijenjanje odnosa Pomoćne metode nanovostvaranja

U cijenu ZADATAKA: stvoriti uvjete za usuditi se riskirati da se pogriješi, ... Barnes Boffey, Nanovo se stvoriti, Alinea 1995.

godine kad je MOL preuzeo i ostatak dionica u INA-i, dok je proizvodnja nafte 2005. godine i to iz samo jedne bušotine od njih tri.

POVEZANE KNJIGE