Ne dao Bog većeg zla

Ne dao Bog većeg zla - Tribuson, Goran | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne dao Bog većeg zla.pdf
ISBN
1351889538932

OPIS

Iako će mnoge svojom atmosferom i ponekim likom ovaj roman Gorana Tribusona podsjetiti na njegove autobiografske proze Rani dani i Trava i korov, ovaj je put, kako navodi autorica pogovora Ana Lederer, riječ o bildungsromanu. Članovi obitelji, manje-više poznati otprije, ovdje će se naći u novim, neobičnim i duhovitim, ali za razliku od autobiografskih proza, izmišljenim situacijama. Prema ovomu romanu redateljica Snježana Tribuson snimila je istoimeni film s Ivom Gregurevićem, Mirjanom Roginom i Goranom Navojcem u naslovnim ulogama.

godine. Film je sniman u Bjelovaru i Samoboru.

travnja na HRT - HTV 2 u 21 sat Šezdesete su zakucale i na vrata bjelovarske obitelji Ančić. (Ne dao Bog većeg zla) "Ne dao bog većeg zla" produžetak je Tribusonovog memoarskog ciklusa koji je autor počeo 1989. sjajnim romanom "Povijest pornografije", a nastavio ludo duhovitim knjigama eseja "Rani dani" i "Trava i korov". Ne dao Bog većeg zla /humor/ Postani autor na Magicusu! Klikni za brze upute.

POVEZANE KNJIGE