Prirodni vrt stručnjak za vrt

Prirodni vrt stručnjak za vrt - Bridgewater, A.& G. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bridgewater, A.& G.
DIMENZIJA
11,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodni vrt stručnjak za vrt.pdf
ISBN
4015516362806

OPIS

Praktičan priručnik o oblikovanju, gradnji, sadnji, razvijanju i održavanju vrta za životinjski svijet Od mirne kućice uz jezero, vikendice uz more ili formalnog vrta s fontanom, pa sve do planinskog vodopada, krivudave rječice ili šumskog jezera – voda posjeduje neodoljive i čudesne osobine. Ova knjiga maštovito prikazuje različite poticajne mogućnosti, a istodobno vam osigurava i kvalitetne savjete i odgovore na pitanja. Precizan priručnik koji se jednostavno koristi. Stručni savjeti za dizajn i izradu vodenog vrta. Opremljen je praktičnim korak po korak uputama. Sadrži A-Ž popis biljaka za vodene vrtove.

Neke biljke će prevladati, a drugi će propasti. Iako takav vrt može biti vrlo zanimljiv, iz perspektive obitelji, je beskorisan jer ne služi svom prvotnome namjenu: mjesto za opuštanje, druženje i uživanje.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vrt pod snijegom i mrazom: Na što paziti, što je dobro, a što loše za bilje priprema Sad je savršen trenutak za planiranje nove vrtlarske sezone: Poštujte ova 4 pravila! Prirodni vrt : priručnik o oblikovanju, gradnji, sadnji, razvijanju i održavanju vrta za životinjski svijet Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE