Razgovori

Razgovori - Šetić, Nevio | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šetić, Nevio
DIMENZIJA
10,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori.pdf
ISBN
9867628325665

OPIS

Na hrvatskoj političkoj sceni Nevio Šetić predstavlja samosvjesnu, angažiranu i cjelovitu osobu. Naoko visoke i apstraktne stavove uvijek svodi na ljudsku mjeru, držim to njegovom iznimnom vrlinom… – Vladimir Šeks, predsjednik Hrvatskog sabora. Draž stavova dr. Nevia Šetića iznesenih u ovoj knjizi jest i u tome što nervom i vizijom povjesničara bilježi i prati pothvat na preoblikovanju hrvatskog školstva u smjeru modernoga razvoja, a u čijem je kreiranju i uvođenju izravno sudjelovao i imao važnu ulogu akademik Vladimir Paar. Šetićevi dijalozi i suočavanja s predstavnicima javnoga priopćavanja u obliku pitanja i odgovora sadrže i iznimno sadržajnu raznoliku problematiku. U ovoj je knjizi prikupljena i cijela paleta nijansi Šetićevih pristupa pitanjima koja obilježavaju ili potresaju hrvatsku političku scenu posljednjih petnaestak godina. dr. sc. Miroslav Bertoša Nekome se može činiti banalnim staviti u korice knjige intervjue zadnjih 20-ak godina, ali za mene to nisu ukoričeni intervjui, već politička antropologija u kojoj su intervjui s dr. Šetićem dijalog s vremenom u kojemu se živi. Miroslav Bertoša Glas Istre Autor (…) u toj knjizi postavlja u središte znanje kao osnovu svekolikog društevneog razvoja, govori o smjerokazima razvoja modernog školstva, koji je jedan od važnih preduvjeta i za uspješni gospodarski razvoj i budućnost hrvatske. I. Tašev, Glas Koncila

Preuzmite datoteku Plavi razgovori 20,6 MB. O emisiji Plavi razgovori.

Capak je odgovorio na pitanje o bačenom cjepivu u Varaždinskoj županiji. »Razgovori s Bogom 1« započeli su nevjerojatnu seriju knjiga koja sadrži odgovore koji će promijeniti vas, vaš život i vaš pogled na druga bića. dijalog počinje… Čuo sam kako vaše srce plače. Jeftini sex razgovori su zasigurno najbolji način za to i prekrasan dolazak do najintenzivnijeg orgazma koji ste do sada imali.

POVEZANE KNJIGE