Bajke za velike Hrvate

Bajke za velike Hrvate - Stojčić, Edo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojčić, Edo
DIMENZIJA
4,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Bajke za velike Hrvate.pdf
ISBN
3806016897291

OPIS

Riječ je o zbirci neobičnih satiričnih priča koje su od ožujka 2003. godine do ožujka 2006. godine objavljivane u astrološkom časopisu ˝Zvijezde˝. Priče koje će mnoge nasmijati do suza, imaju polazište u WC-u jedne hrvatske obitelji u kojem dominantno mjesto zauzima obična bijela okrugla stropna svjetiljka, plafonjera, u kojoj se u trenucima njenog i autorovog nadahnuća, vidi svekolika hrvatska budućnost.

Zakoračite u očaravajuću zbirku najpopularnijih priča i bajki svih vremena! Pepeljuga, Čarobnjak iz Oza, Kraljević žabac, Aladin, Mala sirena i Čarobna školjka - bezvremena su to remek-djela koja svako dijete voli, ali i kojih se svaka odrasla osoba sjeća s ljubavlju. Bajke za decu Stumpe Pilt - Švedska bajka. pkonta-20.

hrvatskoga jezika i književnosti Katolitki bogoslovni fakultet Sveudilišta u Zagrebu Obradio Jozo Vrkié Hrvatske bajke Nada Babié hrvatskim imenom: »Probrane ove bajke pri- kupljene su iz usta hrvatskih pripovjeda¿a, u domovini i rasipu, pa se tako ubaštinilo ra- Nekad su Srbi i Crnogorci svuda širili bajke za djecu i odrasle koji još vjeruju u bajke kako su oni kao dva oka u glavi. Kad je ono ćoravo oko iznenada progledalo 2006.

POVEZANE KNJIGE