Crtanje karikature

Crtanje karikature - Chadburn, Steve | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chadburn, Steve
DIMENZIJA
6,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtanje karikature.pdf
ISBN
5833735346918

OPIS

Naučite sami crtati zabavne karikature uz ovaj opsežan priručnik.Napisala i ilustrirala trojica profesionalnih karikaturista i crtača humorističnih ilustracija čiji se radovi pojavljuju u novinama i časopisima diljem svijeta. Opširno uvodno poglavlje o materijalima koji su vam potrebni za početak. Procjena različitih predložaka i kako postići opuštenost i veselost živog modela. Osnovni izgled lica za svako obilježje sa zamršenim detaljem i tehnika prikazani su na praktičnim korak-po-korak projektima.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Izaberite neku od boja i kaligrafskih četki, hemijskih olovaka, običnih olovaka, bojica, ili čak sunđera i četki koje su podešene da oponašaju poznate umetnike ... Radionica crtanja brzopoteznih portretnih karikatura pod vodstvom Ivana Sabolića. Portretna karikatura je kombinacija karikature i portreta, gdje se zadržava karikiranje osobe, tj.

POVEZANE KNJIGE