Praktični vodič u sjećanja na prošle živote

Praktični vodič u sjećanja na prošle živote - Webster, Richard | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Webster, Richard
DIMENZIJA
9,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktični vodič u sjećanja na prošle živote.pdf
ISBN
2765811912809

OPIS

Ljudska je duša vječna, i premda fizička smrt označava kraj jednog života, ona ujedno predstavlja i prijelaz u sljedeći život. Kako bismo se lakše usredotočili na lekcije našeg trenutnog života, većina nas rađa se bez svjesnih sjećanja na ono što je bilo prije. No, u pravom trenutku, sjećanja na prošli život mogu nam biti od koristi. Ona mogu otkriti svrhu našeg života i pomoći nam da iscijelimo zadobivene rane. Svjesno prisjećanje na prošli život može vam pomoći i u čišćenju karmičkih neravnoteža i otkrivanju latentnih vještina i talenata koje ste donijeli iz prethodnih života. Budući da pojedina metoda regresije u prošli život neće uvijek funkcionirati za svakoga, Richard Webster predstavlja dvanaest različitih tehnika za istraživanje vaših prošlih života, koje uključuju snivanje prošlih života, gledanje u kristalnu kuglu, hipnotičke regresije koje možete izvesti sami ili s partnerom, i istraživanje akaša zapisa. Bilo da tražite oslobađanje od starih traumatskih iskustava koja vam u ovom životu utječu na zdravlje i sreću, ili vas jednostavno zanima tko ste bili tijekom proteklih razdoblja, ovaj praktični vodič sadrži sve što vam je potrebno da istražite prošlost svoje duše. Richard Webster (Novi Zeland) je hipnoterapeut i učitelj koji putuje svijetom držeći predavanja i radionice o temama povezanim uz psihu. Napisao je više od trideset knjiga, uključujući i Soul Mates: Relationships Across Time (Srodne duše: Veze tijekom mnogih života).

... Richard Welbster, popularni pisac o metafizici i hipnoterapeut, vodio je stotine ljudi u prošle živote. Na temelju svojeg rada, u knjizi Praktični vodič u sjećanja na prošle živote, opisao je 12 metoda kojima se svatko može poslužiti kako bi došao do sjećanja na prošle živote. SJEĆANJA NA PROŠLE ŽIVOTE Pogledajmo i drugu vrstu sjećanja.

Želite li spoznati svoje prošle živote? Cijena: 130,00 kn: Dodaj u košaricu . Budući da pojedina metoda regresije u prošli život neće uvijek funkcionirati za svakoga, Richard ... Znanstveno istraživanje sjećanja djece na prošle živote.

POVEZANE KNJIGE