Thompson

Thompson - Kovačević, Mate | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačević, Mate
DIMENZIJA
12,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Thompson.pdf
ISBN
5721834438392

OPIS

Thompson u očima hrvatskih intelektualaca Bilo je i to jednom u Hrvatskoj…Knjiga o Marku Perkoviću Thompsonu koju su priredili su novinar Mate Kovačević i akademik Josip Pečarić svojevrstan je odgovor svima onima, kako kažu u predgovoru, koji su se pridružili organiziranoj kampanji protiv tog hrvatskog pjevača. Osim šibenskog biskupa mons. Ivasa, o Marku Perkoviću Thompsonu, njegovoj glazbi, pjesmama, koncertima, pa i halabuci koja se stvara oko toga pjevača, pišu još akademik Ivan Aralica, akademik Josip Pečarić, dr. Mile Bogović, gospićko-senjski biskup, i mnogi drugi poznati hrvatski intelektualci. Knjiga broji 250 stranica i sastavljena je od tri dijela. U prvom, koji je nazvan “Šutjeti? Ne, ne mogu i neću”, autorski su tekstovi intelektualaca o Thompsonu. U drugom su otvorena pisma i reagiranja poznatih hrvatskih intelektualaca o kampanji protiv Thompsona, a u trećem izvaci iz novina u povodu zabrana njegovih koncerata. Saznajte sve o potpori hrvatskih domoljubnih intelektualaca Thompsonu i njegovom progonu u današnjim hrvatskim medijima u knjizi Thompson u očima hrvatskih intelektualaca“!

With us your flight is just as important as the rest of your holiday. Thompson office City of Thompson. 226 Mystery Lake Road Thompson, MB R8N 1S6 Phone: 204-677-7910 [email protected]

BROWSE DEALS © 2013 CROATIA RECORDS/ M.P. TONMolimo vas da ne uploadate dodatne linkove ove pjesme, jer ćemo ih, u dogovoru s menadžmentom, morati ukloniti.

POVEZANE KNJIGE