Trgovačko pravo – društva

Trgovačko pravo – društva - Tomić Mlikotin, Deša, Horak, Hana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić Mlikotin, Deša, Horak, Hana
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Trgovačko pravo – društva.pdf
ISBN
6052955386969

OPIS

Udžbenik, koncipiran na suvremeni način glede znanstvene i stručne obradbe, načina prikaza i obradbe tematskih cjelina, iznimno je pogodan za proučavanje, ali i za stjecanje znanja u visokoškolskoj nastavi s tog područja, kako za studente ekonomije, tako i za studenate završnih studija drugih fakulteta.

d.), društvo s ograničenom odgovornošću (d. o.

interesno ... AUTONOMNO TRGOVAČKO PRAVO ona pravila trgovačkog prava koja ne potječu od zakonodavca to je pravo autonomno zbog toga što ga stvaraju sami subjekti nezavisno od zakonodavca, ali u okvirima koje im je zakonodavac stavio na raspolaganje u autonomno trgovačko pravo ubrajamo: 1) trgovačke (poslovne) običaje 2) uzance 3) opće uvjete poslovanja (opći uvjeti prodaje, opći uvjeti Toggle navigation Katedra za trgovačko pravo i pravo društava Katedra za trgovačko pravo i pravo društava Djelatnici Predmeti ... Društva kapitala: 2 6.0 0,0,0 .

POVEZANE KNJIGE