Hoćeš li biti tu?

Hoćeš li biti tu? - Musso, Guillaume | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Musso, Guillaume
DIMENZIJA
3,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Hoćeš li biti tu?.pdf
ISBN
1624849284118

OPIS

Roman Hoćeš li biti tu? priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu. Vodeći nas majstor ski kroz živote svojih glavnih likova, Musso plete priču smještenu dijelom na ulice San Francisca, a dijelom u Floridu. lnače uspješan liječnik Elliot Cooper nalazi se u naizgled bezizlaznoj životnoj situaciji – boluje od neizlječive bolesti i svjestan je da mu se bliži kraj. Kada je u humanitarnoj misiji u Kambodži požrtvovnošću i humanošću stekao povje renje i zahvalnost jednog starijeg stanovnika, ovaj mu je kao znak zahvalnosti poklonio bočicu s pilulama pomoću kojih se Eliot mogao vratiti u prošlost. Isprobavši prvu pilulu Elliot je isprva mislio da se radi o nekom halucinogenom sredstvu, no prošlost i sadašnjost počinju se uskoro ispreplitati na uzbudljiv način. Elliot sreće i svoju davno umrlu ljubav i dolazi u iskušenje da mijenja sudbinu – svoju, svojih prijatelja, a time i svijeta u cjelini. Čitajući knjigu naći ćete se u labirintu izmiješanog vremensko-prostornog kontinuuma, kroz koji će vas Musso provesti rukom sigurnog kormilara.

OPET IDEMO U 'MINUSE' NEMA VIŠE PROLJEĆA U SIJEČNJU, VRAĆA NAM SE PRAVA ZIMA: Bit će kiše, snijega i hladnoga vjetra; Meteorolozi objavili do kad će sve trajati Možete li nam predstaviti novi roman, Hoćeš li biti tu? G. M.

| Joomboos.24sata.hr Opis . Roman Hoćeš li biti tu? priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu.

POVEZANE KNJIGE