Kundalini

Kundalini - Arundale, G.S. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arundale, G.S.
DIMENZIJA
12,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kundalini.pdf
ISBN
7158117300760

OPIS

Kundalini je izvedenica jedne od elementarnih sila prirode. To je energija koja proizlazi iz Sunca.Različita je od Fohata i Prane. Onoliko koliko je poznato, ne može se pretvoriti u bilo koju od dviju spomenutih sila. Već smo vidjeli da se naziva različitim imenima od kojih su najpoznatija Zmijska vatra, Vatrena moć i Majka svijeta. Kundalini postoji na svim razinama, i na onima o kojima ništa ne znamo. Također se doima da postoji sedam razina stupnjevanja sile. U slučaju čovjeka Kundalini je aktivna unutar njegova auričkog jajeta. Kundalini se izražava kontinuiranim djelovanjem u mnogim poznatim fenomenima prirode. U svom višem aspektu Kundalini je snaga ili sila koja slijedi cirkularni put noseći ili prenoseći misao ili silu višeg Trojstva. Apstraktno, u slučaju čovjeka, taj je tijek jedna od bazičnih energija ili kvaliteta Prane. Podizanje Kundalinija postiže se odlučnim i dugotrajnim naporom volje, aktiviranjem centra baze kralježnice.

It goes beyond the asanas with its emphasis on opening the chakras through pranayama, meditation, mudras, bandhas, and chanting. However, Kundalini kriyas still can be very intense.

Prilikom dizanja kundalinija osobe mogu doživjeti intenzivnu toplinu, trnce, pojačane otkucaje srca, njihanje cijelog tijela. ... "Kundalini" is a Sanskrit term meaning "coiled," and it refers to a specific type of meditation that's believed to have the ability to fully awaken your potential for awareness. **PLEASE NOTE: YouTube has the rights to this video and unfortunately put ads in it which I have no control over, so please refrain from commenting as I can'... Kundalini yoga je yoga prane (energije) i upravo iz tog razloga svi, neovisno o dobi, mogu prakticirati tu vrstu yoge.

POVEZANE KNJIGE