Mistični putnik

Mistični putnik - Browne, Sylvia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Browne, Sylvia
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Mistični putnik.pdf
ISBN
3720142964301

OPIS

Ovo je fascinantna, dubinska studija za svakoga tko se želi priključiti Božjoj vojsci – to jest, onima koji žele širiti pozitivnu energiju, a ne zlo i megativnost. Autorica objašnjava razliku između mističnih putnika i entiteta sa životnim misijama, i detaljno objašnjava tko su oni i što rade, te odgovara na pitanje kako i mi možemo postati napredne duše! Kombinirajući istraživanje činjenica koje je skupila u transu putem medija, s novim uvidima od svojeg duhovnog vodiča Francine, Sylvia ilustrira korake nužne za napredak na višu razinu duhovnosti, služeći se alatima poput Osam zlatnih ključeva znanja i Sedam Božjih zraka. Zatim nas odvodi korak dalje i vodi kroz proces preobrazbe u mistične putnike. Mistični putnici ne dobivaju automatski lijek za životne probleme, ali zato dobivaju veću izdržljivost. (Pogledajte Montela Williamsa: da, on boluje od MS-a, ali to ga ne sprječava da putuje i čini dobra djela). Zapravo mnogi mistični putnici pate od vrlo teških bolesti, ali se s njima lakše nose i prebole ih brže od većine ljudi. Čini se da ti entiteti više pate na mentalnoj razini, pokušavajući učiniti svijet boljim i ukloniti nepravde… ili barem ublažiti bol svojoj obitelji i prijateljima. No, otkrit će da su zdraviji od većine. Osjetit će i to da žive u bezvremenom mladenaštvu, bez obzira na svoju kronološku dob.

***svaki putnik je duŽan da potpiŠe ugovor o putovanju (moŽete potpisati i posalti putem maila) i poslati sliku prve strane pasoŠa putem maila, viber broja ili liČno u naŠim prostorijama u roku od 48h nakon potpisivanja ugovor. avionske i aerodromske takse u Beogradu i Tel Avivu (koje su podložne promenama), avionski prevoz na relaciji Beograd - Tel Aviv - Beograd, transferi prema programu putovanja, smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi pet polupansiona (samousluživanje) u Izraelu i tri noćenja sa doručkom (samousluživanje) u Jordanu ... Mi smo bili 10 dana jedini turisti u gradovima koji vrve životom, nerijetko imaju i milijun stanovnika, a čak i bolje obaviješten putnik nije čuo za njih. Dalje neću opisivati, jer je svakom bolje da to ne propusti i da doživi izravno sam. Osnovna skola Zdravko Celar-Derventa...., Derventa, Bosnia and Herzegovina.

Sinopsis. Michael je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom.

POVEZANE KNJIGE