Da ti nešto kažem

Da ti nešto kažem - Kureishi, Hanif | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kureishi, Hanif
DIMENZIJA
3,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Da ti nešto kažem.pdf
ISBN
6169497453390

OPIS

Jamal Khana, psihoanalitičara pedesetih godina koji živi u Londonu, progone uspomene iz mladosti: njegova prva ljubav Ajita; uzbuđenja u seksu, drogii politici; kao i čin brutalnog nasilja koji mu je zauvijek promijenio život. Dok on i njegov prijatelj Henry nastoje prihvatiti istinu da su sredovječni muškarci (koja je ponekad bolna ali i smiješna), balansirajući konflikte požude i dostojanstva, Jamalove tinejdžerske traume ponovo se vraćaju u njegovu sadašnjost. Roman koji sa toliko elegantne ozbiljnosti opisuje strah od starenja, ispraznost požude, opstanak ljubavi, žudnju da se shvati i da se bude shvaćen. Sunday Telegraph

I sve to propraćeno uz nekakvu podlogu depresije. Tihom pričom i suzama u očima. „Nešto da ti kažem poseduje onu bolećivu jetkost i onaj opori humor svakodnevice, toliko svojstven Hanifu Kurejšiju.

Paula se zatim unezverila i krenula da se šeta po Beloj kući, a ostaje da saznamo šta je želela da sazna. Foto: TV Pink Printscreen.

POVEZANE KNJIGE