Pričaj pričaj

Pričaj pričaj - Boyle, T. C. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boyle, T. C.
DIMENZIJA
12,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pričaj pričaj.pdf
ISBN
5352619156522

OPIS

Više je načina da se nekome oduzme život, upozorava nas T. C. Boyle u svom iznimno napetom trileru o krađi identiteta. U središtu ove znalački ispripovijedane i nadasve aktualne priče nalazi se Dana Halter, zgodna gluhonijema profesorica engleskog jezika koja će završiti u zatvoru zbog običnog prometnog prekršaja i doznati da je policija tereti za niz teških kaznenih djela koja nije počinila. Ubrzo shvaća da netko već godinama koristi dokumente s njezinim imenom. Ojađena boravkom u zatvoru i pasivnošću policije upušta se u opasnu pustolovinu te odlučuje pronaći osobu koja joj je ukrala život i to ne samo kako bi razotkrila njezin identitet, nego je i zaustavila. Pričaj pričaj iznimno je živopisna i sjajno nijansirana psihološka studija koja otkriva koliko osobni identitet može biti krhak, odnosno koliko ga je potencijalno lako ukrasti. “Uznemirujuće remek-djelo ? istodobno neodoljivo, subverzivno, lijepo i uzavrelo zbog upečatljivih otkrića i svoje osnovne teme: Amerike 21. stoljeća.” Los Angeles Times “Napeti triler… Pričaj pričaj počinje silovitim ritmom koji ne jenjava do kraja.” San Francisco Chronicle “Boyle vodi čitatelja u ludu pustolovinu.” New York Times Book Review “Duhovito, privlačno i napeto.” New York Times “Boyle iznova nudi zabavnu priču sa svojim prepoznatljivim oštrim komentarima.” USA Today

Bednja: je rijeka koja cijelim tokom teče kroz Hrvatsku i desna pritoka rijeke ... Centar Pričaj mi udruga je koju vodi vizija društva koje brine o kvaliteti života djece, mladih i roditelja stvarajući uvjete za ostvarenje njihovog punog potencijala. Provodimo različite psihoedukativne i savjetodavne programe s djecom, roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom.

siječnja. Dubravka se poželi zaposliti pa joj Ivan pristane pomoći sa životopisom koji je podosta uljepšala, a njih će dvoje pokazati i koliko je teško naručiti jednu običnu pizzu. Nova serija oslikava svakodnevne situacije, a njena stvarna, ali humoristična nota svidjela joj se pa je bilo lako poistovjetiti se s njom.

POVEZANE KNJIGE