Trump 101 – Put k uspjehu

Trump 101 – Put k uspjehu - McIver, Meredith | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McIver, Meredith
DIMENZIJA
7,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Trump 101 – Put k uspjehu.pdf
ISBN
9203468247038

OPIS

Ne gubite vrijeme na posao koji ne volite; strast će vam pomoći da budete učinkovitiji.Poznajem ljude koji su imali fantastične ideje, ali ih nikako nisu uspijeli pokrenuti s mrtve točke, jer su svemu pristupili mlako. Smatrali su kako će njihove ideje već nekako pronaći put same od sebe ili su mislili kako je sama činjenica da imaju ideju dovoljna. Dopustite mi da vam nešto kažem – to nije dovoljno. I nikada neće biti. Ako ideju želite ostvariti, morate djelovati. Nedostaje li vam motivacije, entuzijazma – vaša će sjajna ideja prikupljati prašinu na radnom stolu ili unutar vaše glave i od nje neće biti ništa. Nedostatak strastvenosti često čini onu bitnu razliku između neuspjeha i uspjeha. – ulomak iz Trump 101Za uspjeh u poslovnom svijetu potrebno je puno više od marljivoga rada i dobre ideje. Morate biti ustrajni, čvrsti, samopouzdani, znatiželjni, prilagodljivi, strastveni, strpljivi i zaljubljeni u ono čime se bavite. Neke ste od ovih karakteristika vjerojatno dobili rođenjem, dok ostale možete i morate razvijati. Kako u tome uspjeti možete naučiti od najboljega među najboljima – od Donalda Trumpa.

Gachi Sound Pack. Herbert The Pervert Old Man Family Guy Soundboard.

Upravo gledate Lana Jurčević: Nikad nisam imala protekcije u životu! I Inside Story EP03 Video 09.02.2021. Lana Jurčević: Nikad nisam imala protekcije u životu! I Inside Story EP03.

POVEZANE KNJIGE