Inicijacija

Inicijacija - Haich, Elisabeth | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Haich, Elisabeth
DIMENZIJA
5,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Inicijacija.pdf
ISBN
5426585348404

OPIS

Elisabeth Haich rođena je Mađarskoj. Između dva svjetska rata postaje poznata u europskim razmjerima kao vrsna pijanistica i kao odlična kiparica. Razvijene umjetničke sposobnosti vjerojatno su posljedica iznimnog senzibiliteta i paranormalnih očitovanja pa u tom razdoblju surađuje s eminentnim umjetnicima, piscima i znanstvenicima. Jedan od njih je i Paul Brunton, poznati putopisac. U tom razdoblju počinje proučavati mnoge paranormalne pojave skupa s psiholozima, liječnicima i drugim znanstvenicima. Nakon rata prisiljena je iseliti u Švicarsku gdje osniva svoju fondaciju koji vodi sve do svoje nedavne smrti. Između ostalog, spomena je vrijedno njeno proučavanje duševnih oboljenja. U suradnji s psihijatrijskim klinikama postiže veliki napredak u liječenju, poglavito shizofrenih bolesnika. Inicijacija je njezina autobiografska knjiga isprepletena remisijama” o Egiptu. Stoga o inicijaciji govori kao o stadiju ubrzane evolucije svijesti izmjenjujući sadašnjost s prošlošću u jednom nizu događaja koji nastaju kao posljedica uzroka. Inicijacija se s pravom može nazvati kultnom knjigom koja budi interes za drevni Egipat.

Nevladina udruga za zaštitu ljudskih prava navodi da su rituali kojima su podvrgnuti novaci i dalje vrlo česti. inicijacija Ostalo brutalna praksa Zlostavljanje palicama, ulijevanje ulja u oči i skupljanje fekalija: inicijacije u sportskim kolektivima često su nehumane, no zašto uopće postoje? Piše Antonio Juričić Prije nekoliko dana sportski svijet je potresla priča o mučenjima novajlija u CHL-u, kanadskoj profesionalnoj ligi. Reiki inicijacija na daljinu uvijek započinje prijenosom energije meditativnim putem između učitelja i pacijenta i samom pristupu vježbama. Ishod-rezultat Reiki inicijacije na daljinu treba biti isti, iako mnogi stavljaju u pitanje koliko je uopće ključan fizički dodir kod reikija kada energija svuda djeluje. Nogometaši Dinama na pripremama su u Rovinju, a s neki igrači su prvi put u seniorskom sastavu.

Elizabeth Haich tvrdi da je, ni manje ni više, nekad davno bila faraonova kćer i kao takva posvećena za svećenicu u ... Inicijacija je autobiografska knjiga isprepletena „remisijama" o Egiptu. Stoga o inicijaciji autor govori kao o stadiju ubrzane evolucije svijesti izmjenjujući sadašnjost s prošlošću u jednom nizu događaja koji nastaju kao posljedica uzroka.

POVEZANE KNJIGE