Peta avenija br. 1

Peta avenija br. 1 - Bushnell, Candace | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bushnell, Candace
DIMENZIJA
8,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Peta avenija br. 1.pdf
ISBN
3694653234087

OPIS

U gradu gdje je adresa jednako važna kao i torbica koju nosiš. Radilo se samo o ulozi u TV seriji i jednosobnom stanu u New Yorku. Bilo je teško naći ikakve uloge, još manje pristojne, a čak i u Los Angelesu svatko je znao vrijednost prizemnog stančića na Manhattanu. Scenarij je stigao istoga dana kad i posljednji papiri za razvod. Kad bi stvarnost bila scenarij, filmski bi producent tu činjenicu istaknuo kao ‘preslučajnu’. Ali Schiffer Diamond voljela je slučajnosti i znakove. Voljela je djetinju čaroliju vjerovanja da se sve događa s razlogom. Bila je glumica i gotovo cijelog života živjela je od čarolije. Prihvatila je stoga ulogu zbog koje se na šest mjeseci morala vratiti u New York, gdje će boraviti u svojem jednosobnom stanu na Petoj aveniji. Njezin je početni plan bio da ostane u New Yorku za vrijeme snimanja filma, a zatim se vrati u L. A. u svoju kuću u Los Felizu. Dva dana nakon što je prihvatila ulogu, pošla je u Ivy i nabasala na svojeg najfriškijeg bivšeg muža, koji je ručao s nekom mladom ženom. Sjedio je za stolom u središtu prostorije uživajući u novom statusu predsjednika mreže, a iz poštovanja koje joj je osoblje iskazivalo, Schiffer je zaključila da je dotična njegova nova djevojka… Morate voljeti ovaj roman. Zaplet, tajne, virenje u svijet bogatih – sve su to sastojci za sočnu priču. New York Post ‘Peta avenija br. 1′ moderna je komedija običaja, ako hoćete i ogledan primjerak žanra. Razmišljanja o novcu, internetu, ulozi umjetnosti, usponu na društvenoj ljestvici i snobizmu promoviraju C. Bushnell u pronicljivu kroničarku modernog društva…. osvježavajuć i totalno zabavan roman o moći novca, seksu i slavnima. USA Today

Kolumna je ubrzo prerasla u roman "Seks i grad" (1996.), a prema romanu uskoro je snimljena i istoimena televizijska serija. "Peta avenija br.l moderna je komedija običaja, ako hoćete i ogledni primjerak žanra. Razmišljanja o novcu, internetu, ulozi umjetnosti, usponu na društvenoj ljestvici i snobizmu promoviraju C.

Pronađeno 69 rečenice podudaranje izraz Peta avenija.Pronađeno u 7 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške. Oni dolaze iz mnogih izvora i ne provjeravaju.

POVEZANE KNJIGE