Psihologija prodaje

Psihologija prodaje - Tracy, Brian | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tracy, Brian
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihologija prodaje.pdf
ISBN
2602890448062

OPIS

Umnogostručite prodaju na bilo kojem tržištu!Autor knjige Psihologija prodaje nudi niz zamisli, strategija i tehnika, koje se mogu odmah primijeniti kako bi uvećali svoju prodaju, na brži i lakši način no ikada ranije. Ova knjiga pisana je verzija autorovog edukativnog audio programa Psihologija prodaje, koji je postigao međunarodni uspjeh. Radi se o najbolje prodavanom edukativnom programu o profesionalnoj prodaji ikada objavljenom. “Razumijevanje psihologije procesa prodaje od vitalne je važnosti, ako želite postići uspjeh o kojem sanjate. Ova knjiga ključ je razumijevanja tog procesa. “ -Tom Hopkins, autor knjige Kako svladati umijeće prodaje “U jedanaestogodišnjoj karijeri u direktnoj prodaji, učio sam od najboljih prodavača i u svakodnevnom kontaktu s kupcima svladao sam mnoge strategijske, motivacijske i pregovaračke vještine. Ipak, u ovoj sjajnoj i praktičnoj knjizi našao sam još mnogo odličnih savjeta koje ću primijeniti u prodaji i prenijeti zastupnicima koje obučavam.” -Zorislav Peternek, dugogodišnji menadžer u tvrtki Bio-Tech

Share on Facebook Share on Twitter. Bez obzira na to gdje, što i kome prodajete, psihologija trgovca u mesarskoj trgovini, u stvari, ne razlikuje se od razmišljanja milijunaškog rotirajućeg oligarha.

Obratiti će se pozornost na osobine čovjeka koje utječu Psihologija prodaje može objasniti procese koji se događaju u kupcima dok obavljaju kupovinu. Kako se prilagoditi i prodavati različitim tipovima ličnosti? Psihologija prodaje i reklame fokusirana je na motiv i percepciju potrosaca kako bi se povecao procenat prodaje.

POVEZANE KNJIGE