Kašice

Kašice - Ivankov, Hana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivankov, Hana
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Kašice.pdf
ISBN
6509634536757

OPIS

Vodič o dohrani za roditelje početnike i bebe kritičare Stiglo je vrijeme za dohranu, a ne znate s kojim namirnicama započeti te kada i na koji način uvoditi nove okuse u život vaše bebe? Ili vam jednostavno nedostaje ideja za pripremu ukusnih kašica? S istim se problemima prije ili kasnije suočavaju svi roditelji koji svojoj bebi iz dana u dan žele pripremati zdravu i prirodnu dohranu. U ovoj knjizi ćete pronaći: -brojne ideje za pripremu kašica -mnoštvo korisnih savjeta -detaljni opis pripreme obroka -važne činjenice o dohrani koje ne smijete zaboraviti -najbolje kombinacije hrane -savjete kako izbjeći alergije Kuhajte svojoj bebi s lakoćom i samopouzdanjem! Učinite dječje obroke raznovrsnijima, a svakodnevna priprema kašica neka vam bude zabavna i jednostavna.

Stavite proizvode u košaricu, označite način preuzimanja i plaćanja - a ostalo prepustite nama. Prijavi se Registriraj se Kategorije Dječji svijet.

Između petog i sedmog mjeseca, vaša beba pored majčinog mlijeka treba i drugu hranu odnosno dohranu. Ona pruža energiju i hranjive sastojke poput željeza.

POVEZANE KNJIGE