Pogled u zvjezdano nebo

Pogled u zvjezdano nebo - Grego, Peter | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grego, Peter
DIMENZIJA
5,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogled u zvjezdano nebo.pdf
ISBN
3301557703568

OPIS

Privlači vas astronomija i razmišljate o njoj kao svojem hobiju?Izdanje biblioteke treba znati… idealan je priručnik za amatersko bavljenje astronomijom: Što kupiti za amatersko opažanje nebeskih tijela i pojava? Koje su zvijezde i kada u godini vidljive s pojedinih lokacija? Kojim se tajnama približavamo kao opažači svemira? Kako se uputiti u čudesan svijet neba nad nama i uživati u njegovoj ljepoti? Sadrži: – odabir dvogleda i teleskopa – osnove opažačke astronomije – detaljne karte, crteže i opise nebeskih objekata u pojedinim zviježđima – korak dalje, bilježenje nebeskih pojava i još mnogo, mnogo više

rujna 2009., s početkom u 18 sati, u prostorijama Zvjezdarnice Zagreb bit će predstavljena knjiga "Pogled u zvjezdano nebo : Pribor, trikovi i tehnike za ulazak u svijet astronomije" autora Petera Grega, u izdanju nakladničke kuće Kigen. „Zvjezdano nebo nada mnom..." Većini ljudi koji žive u gradovima ono ostaje skriveno, vidljivo zbog onečišćenja zraka i svjetlosnog onečišćenja samo u jednom malom djeliću svoje ljepote. A najčešće ni taj djelić ne vidimo jer rijetko pogled podižemo uvis.

Pronađite ili... U pobožnosti puta križa toliko puta ponovismo: Klanjamo se tebi, Isuse, i blagoslivljamo tebe! Prigibamo koljena, klanjamo se, gledamo i u pod, a onda opet podižemo pogled i gledamo u Krista. U križ zagledani, u križ koji je priča za sebe, u križ koji otkriva jedno potpuno novo zvjezdano nebo. U ovim predivnim termama s bazenima ispod gorde staklene kupole, osim relaksacije u termalnoj vodi s pogledom na zvjezdano nebo i uživanja u gastronomskim delicijama možete zatražiti i vožnju kočijom, let balonom, splavarenje, penjanje uz stijenu ili skok padobranom u tandemu.Zimi je posebno zanimljivo kupanje u otvorenom bazenu, projektiranim u obliku kristala, s pogledom na zvjezdano ... Pogled na zvjezdano nebo iz toplog kreveta: Ovo je najpopularnija zimska destinacija.

POVEZANE KNJIGE