Dermatološka onkologija

Dermatološka onkologija - Lipozenčić, Jasna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lipozenčić, Jasna
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Dermatološka onkologija.pdf
ISBN
1805220729077

OPIS

Dinamičan razvoj dermatološke onkologije u dijagnostičkom i terapijskom postupku, a nadasve potrebi rane prevencije premalignih promjena (prekanceroza) kože, malignih kožnih tumora te malignih limfoproliferativnih bolesti (limfomi), odredio je potrebu posebne osposobljenosti zdravstvenih djelatnika iz tog područja, što je i glavni cilj ovog udžbenika. Teme za ovaj udžbenik obradili su kolege, djelatnici iz svih četiriju sveučilišnih centara u Hrvatskoj uz kolege iz KBC-a Zagreb i vanjske suradnike, vodeći se svojim sklonostima i znanjem u ovom subspecijalističkom području

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! dermatoloŠka onkologija Dinamičan razvoj dermatološke onkologije u dijagnostičkom i terapijskom postupku, a nadasve potrebi rane prevencije premalignih promjena (prekanceroza) kože, malignih kožnih tumora te malignih limfoproliferativnih bolesti (limfomi), odredio je potrebu posebne osposobljenosti zdravstvenih djelatnika iz tog područja ... Dermatološka onkologija - od ordinacije obiteljske medicine do dermatološke klinike" vrijedan je priručnik priređen kao zbornik radova, a tiskan u povodu tradicionalnoga znanstvenog dermatovenerološkog simpozija istog naziva u organizaciji HAZU, Razreda za medicinske znanosti, Kliničke za kožne i spolne bolesti KBC-a „Sestre milosrdnice" i Stomatološkog fakulteta Sveučilišta ... Dermatološka onkologija Preventivni pregledi u svrhu ranog otkrivanja i liječenja prekanceroza i tumora kože. Dermatoskopija - neinvazivna dijagnostička metoda za praćenje pigmentnih promjena (madeža), te rano otkrivanje melanoma.

POVEZANE KNJIGE