Obilježena – Kuća noći I

Obilježena – Kuća noći I - Cast, Kristin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cast, Kristin
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Obilježena – Kuća noći I.pdf
ISBN
4046967532207

OPIS

Obilježena: Kuća noći, prva knjiga Ima mladih ljudi koje Nyx, božica Noći, dotakne svojim Biljegom. Tada im se život promijeni: oni počinju proces preobrazbe u vrstu drugačiju od ljudske – u vampyra. Jasno, ako prežive. Takvi vampyrski početnici odlaze u posebnu školu, gdje stječu znanja i vještine koje će im u novom životu trebati. U Kuću Noći, gdje nastava traje od sumraka do zore, gdje Božica ima glavnu riječ, i gdje divote i pogibelji vrebaju na svakom koraku. Serijal Kuća Noći američke spisateljice (i učiteljice!) P. C. Cast pruža neodoljivo originalan pogled na nedaće stasavanja s motrišta koje, kroz prizmu vampyra, otkriva posebnu snagu koja počiva u mladoj Zoey Montgomery, odnosno Zoey Redbird – običnoj djevojci iz Tulse u Oklahomi, čijim žilama teče krv naroda Cherokee. Za vjernost prikaza (i govora) Zoey i njezinih kolegica i kolega pobrinula se spisateljičina kći Kristin. Rezultat je, već od prve knjige, zanosna priča koja je opčinila mlade čitateljice i čitatelje svugdje gdje se pojavila. Kuća Noći otvorila vam je vrata: skupite hrabrost i stupite u nju. Serijal Kuća Noći nastavlja se romanom Izdana.

C. Cast pruža neodoljivo originalan pogled na nedaće stasavanja s motrišta koje, kroz prizmu vampyra, otkriva posebnu snagu koja počiva u ... Lovljena : Kuća noći, P.

godišnjicu 'Kristalne noći', kada su nacisti sprovodili teror nad Jevrejima po cijeloj Njemačkoj. Grupa od oko 30 studenata iz Jevrejske tradicionalne škole zapalila je sveće i čitala molitve, dok ih je rabin Jehuda Tajhtal pozvao da zajednički prevaziđu njemačku prošlosti izgradnjom ... Po prvi put 23.

POVEZANE KNJIGE