Opuštanje: odlučite ostvariti cilj

Opuštanje: odlučite ostvariti cilj - Kaith, George | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaith, George
DIMENZIJA
12,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Opuštanje: odlučite ostvariti cilj.pdf
ISBN
4886695204925

OPIS

Tijekom dana povremeno uzmite kratki predah – jednostavno stanite i umirite se; na trenutak uživajte u ljepoti oko vas i osjećajte zahvalnost za dom i prijatelje. Dr. Norman Vincent Peale kaže u knjizi Moć pozitivnog razmišljanja: Najmanje jednom u svaka dvadeset i četiri sata, po mogućnosti u najopterećenijem dijelu dana, namjerno prestanite deset do petnaest minuta sa svakim poslom koji obavljate i nastojte steći -spokojstvo. Postoje trenuci kad je bitno da odlučno provjerimo brzinu svojega kretanja: i pritom treba naglasiti da je jedini način da se zaustavimo da stanemo. Vrijeme provedeno u odmaranju i opuštanju nije olako potrošeno vrijeme.

U ovoj knjižici autor, pomoću mnogih citata iz Biblije, izreka poznatih autora i naslova, te anegdo… Opuštanje je djelo autora George Kaith, nakladnika Veble commerce. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. poČni imajuĆi na umu cilj Današnje doba treba vođe, voditi znači imati ljude koji rade pravu stvar, ali i imati i upravitelje, ljude koji rade na pravi način.

Martin. 70,00 kn. U suvremeno, užurbano doba u kojem živimo i načinu života koji vodimo, većina nas se ne uspijeva dovoljno opustiti... Samopouzdanje-odlučite ostvariti cilj - George Keith.

POVEZANE KNJIGE