Fizika

Fizika - Žuvić-Butorac, Marta: Brumini, Gordana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žuvić-Butorac, Marta: Brumini, Gordana
DIMENZIJA
9,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Fizika.pdf
ISBN
8531015146220

OPIS

Udžbenici za sveučilišnu i visokoškolsku nastavu.

Što ću naučiti? Pravilno upotrebljavati fizikalne veličine i njihove SI mjerne jedinice; Osmisliti pokuse i mjerenja iz područja tijela i tvari, međudjelovanja tijela i energije te prikazati i protumačiti njihove rezultate; Astrofizika je dio astronomije koji se bavi proučavanjem fizike svemira, uključujući luminozitet, gustoću, temperaturu i kemijski sastav zvijezda, nastanak i evoluciju galaksija, svojstva međuzvjezdanog prostora, fizikalnu kozmologiju, svojstva crnih rupa i drugih pojava na nebu.. Vidi i: Astronomija Obavještavamo Vas da je današnjim danom objavljen Natječaj za dodjelu studentskih stipendija i potpora Sveučilišta za akademsku godinu 2020./2021.

redovitim... Toni Milun Portal prikuplja osobne podatke o korisnicima samo uz Vašu izričitu privolu. Saznajte više o zaštiti osobnih podataka ovdje.

POVEZANE KNJIGE