Pripovijest o doktoru Dolittleu

Pripovijest o doktoru Dolittleu - Lofting, Hugh | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lofting, Hugh
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Pripovijest o doktoru Dolittleu.pdf
ISBN
4891538895252

OPIS

Pripovijest je to o dobroćudnom i skromnom doktoru koji s mnogo ljubavi liječi bolesne životinje u engleskom gradiću Puddlebyju. On razumije životinjski jezik i njihove nevolje pa u želji da im pomogne putuje čak u Afriku i doživljava niz uzbudljivih i neobičnim pustolovina. Izdanje u Striboru prevela je Blanka Pečnik-Kroflin, a ilustracije su preuzete iz originalnog engleskog izdanja. Hugh Lofting, rođen 1886. godine, bio je engleski pripovjedač, po zanimanju arhitekt. Poslovno je puno putovao, te je boravio na karipskom otočju i zapadnoj Africi. Sva ta egzotična mjesta poslužila su kasnije Loftingu kao inspiracija za neobična putovanja njegovog jedinstvenog lika doktora Dolittlea. Nakon ženidbe, pisac se preselio u SAD i posvetio se pisanju kazališnih komedija i kraćih priča za odrasle.

sposobnost loftingova pripovijedanja odraŽava se u napetoj pustolovnoj fabuli ali l u ... Pripovijest o doktoru Dolittleu, Hugh Lofting. Objavljeno: 03.01.2013., Autor: Dubravka Kalafatic.

godine i doživjela veliki uspjeh. Pripovijest o doktoru Dolittleu . Početna > Pripovijest o doktoru Dolittleu ; Pripovijest o doktoru Dolittleu .

POVEZANE KNJIGE