Word tran češko-hrvatski rječnik

Word tran češko-hrvatski rječnik PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Word tran češko-hrvatski rječnik.pdf
ISBN
8317142793167

OPIS

WordTran za Windows je softver za interaktivno prevođenje i učenje. WordTran Vam može pomoći u:Prevođenju internet stranica pisanih na stranom jeziku. Prevođenju elektroničke pošte sa/na strani jezik. Prevođenju pisama, brzojava, izvješća i dopisa. Prevođenju priručnika i knjiga sa/na strani jezik. Interaktivnom učenju novih riječi i fraza stranog jezika. Interaktivnom učenju izgovaranja novih riječi i fraza stranog jezika.

"Hrvatski enciklopedijski rječnik." Rasprave: Časopis Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, vol. 28, br. Use translate.com to translate words, phrases and texts between 90+ language pairs.

Hrvatski rječnik obuhvaća sljedeće baze: Njemačko hrvatski rječnik: ovaj rječnik predstavlja jezgru rječnika i sadržuje više od 225.000 unosa. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Hrvatsko engleski i englesko hrvatski besplatni online rječnik koji pouzdano i brzo prevodi fraze sa hrvatskog na engleski jezik i sa engleskog na e-rjecnik.net je najveći i najpouzdaniji besplatni višejezični online rječnik koji nudi mogućnost prijevoda preko 900.000 riječi i pojmova sa hrvatskog... Englesko-hrvatski rječnik.

POVEZANE KNJIGE