Hrvatsko Zagorje u slici i riječi

Hrvatsko Zagorje u slici i riječi - Balagović, Ivica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balagović, Ivica
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko Zagorje u slici i riječi.pdf
ISBN
2090578932622

OPIS

Hrvatsko zagorje u slici i riječi je sveobuhvatna trojezična monografija geografske i kulturne regije Hrvatsko Zagorje. Obuhvaća mjesta koja su u svjetskim okvirima označila evoluciju života, netaknute parkove prirode, termalna vrela i ostalu predivnu prirodnu baštinu, raskošne i bajkovite dvorce i burgove (utvrde), mnogobrojna remek-djela umjetnosti i arhitekture te kulturu i običaje ljudi koji uživaju u svim blagodatima Hrvatskog Zagorja. U suradnji sa vrhunskim fotografima, iskusnim kulturnim i turističkim djelatnicima, književnicima, etnolozima i stručnjacima za marketing stvoreno je neprocjenjivo i trajno djelo koje će mnogim čitateljima dati povod da posjete i dublje istraže sve ono što u toj monografiji predstavljamo. Nadamo se, da će svi koji će ovu monografiju uzeti u ruke ubrzo osjetiti ljubav prema Hrvatskom Zagorju, onu istu koja prožima sve one koji su radili na stvaranju ovog vrijednog djela.

Utjecaj komunističke propagande na stvaranje negativne slike o zagrebačkom nadbiskupu". Pravi domaći zagorski štrukli. Osvajači smo više priznanja, među njima i zlatne medalje na Štruklijadi, i brončane medalje na sajmu Proizvodi hrvatskog sela na Bundeku.

Bavi se i muzikom, zna svirati gitaru i još nekoliko instrumenata. Bijeg iz sjemeništa.

POVEZANE KNJIGE